deurslot

Het nieuwe Golden Shield onzichtbare slot geeft een sensatie vanaf het eerste moment: Indrukwekkend.

Een nieuwe Spaanse zakenman is geslaagd.

Golden Shield Logo We hebben altijd het beeld dat wat we in het buitenland hebben gedaan beter is dan wat we in Spanje ontwikkelen. Kent u dat gevoel? Wel, laten we het vergeten: Als we de kwaliteit die Spaanse fabrikanten zoals LINCE de laatste jaren neerzetten (lees artikelen LINCE XLC6 Bolt en LINCE C6 Gloeilamp) optellen bij wat deze

nieuwe fabrikant ( Cerraduras Invisibles SL ) in het onzichtbare Golden Shield slot heeft gestopt … . Wij zijn in de voorhoede en ver vooruit in vele kritische producten op internationale markten .

Het Golden Shield onzichtbare slot heeft alles wat we kunnen vragen van dit type product: Wilt u dat het met automatische sluiting werkt? Heeft het! Wilt u dat de bediening niet gekopieerd kan worden? Heeft het!! Wilt u een back-up batterij die duurt … … bijna onbepaalde tijd? Het heeft het !!!, maar bevat ook een veelheid van goede ideeën die we in dit artikel gaan uitleggen:

Golden Shield goud en zilver Om te beginnen is het Golden Shield onzichtbare slot er in twee afwerkingen: Goud en Zilver, beide mat. We kunnen voor onze deur de afwerking kiezen die we het mooist vinden en die altijd zal worden gecombineerd. Ontwerp …. We zeiden het al in het begin: Indrukwekkend. Heel mooi, echt. Een agressiever design dan we gewend zijn van andere modellen op de markt, wat leuk is om geïnstalleerd te zien op onze deur. Het is een apparaat dat onze gasten graag zullen laten zien als ze het ons vragen. Het lijkt onbelangrijk, maar gezien het feit dat we het levenslang geïnstalleerd zullen hebben, moeten we ons er goed bij voelen.

De toegang tot de batterijen (4 AA + 1 reserve) is heel eenvoudig, vanaf de voorkant van het slot. Het deksel wordt verwijderd door het te laten draaien en we hebben ze bij de hand.Onzichtbaar slot Golden Shield.  Detail van de batterijruimteZowel de normale als de reserve batterijen zijn overigens in de doos bijgesloten. Hoge kwaliteit alkaline DURACELLs, net als de rest van het product. Dit zegt veel over de intentie van de fabrikant: Zorg dragen voor het product en bij uitbreiding de eindklant. In het geval van de back-up batterij zijn het er twee, maar dat komt omdat DURACELL geen afzonderlijke blisters fabriceert. De tweede kan worden gebruikt voor de code generator commando of iets anders, omdat, zoals we later zullen zien, de levensduur van de back-up batterij kan worden …… bijna onuitputtelijk.

Onzichtbaar slot Gouden Schild.  Ankerbrug De werking van dit slot is gebaseerd, zoals we destijds zagen bij fabrikanten als Wafu en anderen, op een zuiger die omhoog of omlaag gaat om te vergrendelen op een zeer sterke metalen ankerbrug. In dit geval hebben we bovendien, op de plaats waar de zuiger zich bevindt, een verborgen microschakelaar die het slot in staat stelt de momenten te detecteren waarop de deur zich in de gesloten stand bevindt en, indien deze actief is, automatisch te sluiten.

In de Golden Shield onzichtbare slotkast vinden we ook een gelijkgerichte 220 (AC) naar 6 volt (DC) transformator meegeleverd, voor het geval we het slot altijd op de huisstroom aangesloten willen laten. De transformator is zo goed dat de fabrikant in zijn handleiding (uiteraard in het Spaans) aanbeveelt om altijd deze transformator te gebruiken en geen andere die de elektronica van het slot zou kunnen beschadigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.